Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, някой има ли идея защо ключът ми се вади без проблем при запалена кола. След това го слагаш обратно и я гасиш. Вади се само когато е запалена-ако е на първия контакт, който е за ICS само-не се вади.
    Шаш и паника. Чувал съм, че има такава екстра на някои модели, ама такъв иновативен Key-less go за сефте ми се случва....
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
      Колеги, някой има ли идея защо ключът ми се вади без проблем при запалена кола. След това го слагаш обратно и я гасиш. Вади се само когато е запалена-ако е на първия контакт, който е за ICS само-не се вади.
      Шаш и паника. Чувал съм, че има така екстра на някои модели, ама такъв иновативен Key-less go за сефте ми се случва....
      Бати гъзарията
      Можеш да я заключваш без да гасиш двигателя зимата, и няма да ти я крадат докато си купуваш банички на спирката...
      Last edited by Доко; d.m.y г., 09:38.

Comment

• И моята е така, но си мислех че е заради доста износения ключ
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

• И моята е така, но не казвайте на никой, щото е тайна
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Като бяхме деца, ходехме на кино с колела.
            Тези от нас, които нямаха заключващи пособия, си сваляхме кормилата и влизахме в киното с тях.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Като бяхме деца, ходехме на кино с колела.
              Тези от нас, които нямаха заключващи пособия, си сваляхме кормилата и влизахме в киното с тях.
              Ние пък отивахме на кино пеша, а се връщахме с колелата на двама съседи,паркирани отвън пред кръчмата до киното. После все някой ядеше бой,де
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Е щом на почти всички е така, значи официално го обевяваме за екстра. От тук насетне това система за безключова работа на двигателя. Никой никога да не казва че е повреда
                Баси якото.
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Няма такава кола, снощи махнах ремъка на баланс валовете, изкарвам колата от халето - няма ги ел. стъклата Гледам днес бушони-мушони - всичко е ок. Пускам климатика - стъклата се оправиха хаха
                  sigpic

Comment

• NightRider разреши ли ти да махаш ремъка????
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      NightRider разреши ли ти да махаш ремъка????
                      шшшт по-тихо сега пък ти, стига си тръбил
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        шшшт по-тихо сега пък ти, стига си тръбил
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Колеги моят ключ не се вади когато съм на контакт Откъде мога да си намеря тази екстра и да си я монтирам ??????????????????????
                          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Вие не сте добре... подлъгахте момчето...
                            безплатни обяви
                            Моята 166

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                              Колеги моят ключ не се вади когато съм на контакт Откъде мога да си намеря тази екстра и да си я монтирам ??????????????????????
                              Тази екстра може да се поръчва само заводско и е много скъпо
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                                Колеги моят ключ не се вади когато съм на контакт Откъде мога да си намеря тази екстра и да си я монтирам ??????????????????????
                                При запален мотор, а не само на контакт
                                Ей сега пробвах и само на контакт пак си излиза ключа, среща леко съпротивление. Най- вероятно е наистина заради износването му
                                Last edited by to_lose_HEART; d.m.y г., 11:47.
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Working...
                                X